Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Stockholm och Spanien

Stockholm och Spanien

Hej vänner.
Nu är jag ute och far igen, jag sitter på tåget påväg ner till Stockholm. Väl där ska jag möta upp den äldste i syskonskaran Knutsson. Jag ska spendera kvällen ihop med Anton och sova hos honom så jag slipper åka från Falun sviiiiintidigt imorgon då mitt flyg till Mallorca går kl 10 från Arlanda.
Och på Mallorca ska jag sedan cykla i en vecka. Skönt att plocka av tjockkläderna och att cykla på racern igen (!!!!) Har smygkikat på vädret också, sol sol sol sol!

Hårhårhår, överallt

(null)
Bloggfrukosten haha, försöker iaf

(null)

(null)

(null)

(null)

No Comments

Post A Comment

2 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.