Instagram

Rekord Rekord

Rekord Rekord

Hej på er.
Har hösten slagit till där ni befinner er? Det har den iallafall gjort i Falun. Regnjacka är numera ett måste, och helst en fodrad sådan också. Men det är lite mysigt faktiskt. Har bestämt mig för att ta vara på den här tiden nu, leva hösten fullt ut. Vad jag menar är att jag ska tända massa ljus, gå i mystofflor och göra allt för att det ska vara sådär burrigt och mysigt. Det är ingen idé att gå runt och vara deppig för att det är höst, hajjar ni?

Idag har jag kört LIVI-test, ett enkelt padilla-test där man ökar med 35 watt var fjärde minut. Och så kör man tills man dör helt enkelt, helst ska du spy av utmattning också när du är klar, skämt åsido men hårt ska det vara. Och idag slog jag rekord på mitt padilla-test samt på spurttesterna. Sånt är riktigt kul och känns grymt att ha med mig till VM. Nu är jag i form iallafall, alltid något.

Här är SVT:s reportage om oss junisar från Falun som åker. Ta en titt.
Om ni är morgonpigga imorgon så är jag och Ida med på morgonradion också Lars Svahn. Typ kl 7? och även lite senare under morgonen tror jag att det sänds. Ni får hålla öronen öppna tänkte jag säga.

Imorgon flyger jag till USA iallafall, hörs på Arlanda om jag hinner. Annars liverapport från Richmond.

Godnatt på er.

FullSizeRender-8 IMG_6722

No Comments

Post A Comment

3 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.