Instagram

Pace

Pace

God afton,
Jag ligger i sängen och skriver för tillfället, tänkte riva av ett inlägg och stämma av lite. Sedan ska jag fortsätta läsa min bok om Per Holknekt, ganska bra är den faktiskt för den delen. När jag väl hittar en bra bok kan jag inte slita mig, jag fullkomligt älskar bra böcker. Kan ni inte snälla rekommendera någon bra bok? Helst tung drama.

Nog om det, jag harvar på här hemma. Träning ganska korta fast hårda pass nu för tiden, pace blandat med testcykel och velodrom. För er som inte är jätteinsatta så är pace en träningsform där jag cyklar bakom en moped eller vad annat det kan vara för fordon som drar upp farten. Bakom moppen i mitt fall, får jag lä mot vinden och kan cykla i en bra mycket högre fart än vad jag hade kunnat göra själv ute i vinden. Jag har märkt att jag tar till mig oerhört mycket av denna träningsform och brukar kunna hitta en bra form efter ett par pass som dessa. Så jag hoppas och tror på mitt upplägg nu, det är viktigt.

Imorgon ska jag träffa SVT och göra en intervju innan VM, det blir kul. Mer om det senare, nu ska jag läsa några rader och sedan sova.
Godnatt häj

En bild ifrån dagens träning med Bella på moppen, min och Landis rumpa (rumpor? enormt svårt att formulera den meningen rätt..). Jonas är iallafall fotograf:
FullSizeRender-7

No Comments

Post A Comment

3 + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.