Instagram

Livstecken från Mallis

Livstecken från Mallis

Jag förstår om ni undrat om jag verkligen anlände till Spanien. Men det gjorde jag, precis i tid och med allt bagage. Men internet på Horizonte är inte det bästa, vilket resulterat i att bloggen kommit i kläm.
~
Nåväl, vi har strålande sol, fantastiska vägar och oslagbart umgänge. På mig går alltså ingen nöd. Och tyvärr börjar denna vecka lida mot sitt slut vilket innebär att jag snart ska packa min väska och flyga hemåt. Dom andra stannar kvar en vecka till men eftersom jag ska på läger snart igen till Italien så fick det bli en kortare visit här, något jag ångrar lite när jag väl är här. Men sånt är livet!
Imorgon väntar en kuperad tur på ett par timmar.
Vi alla har skavsår på arslet efter alla dessa timmar vi kört på bara några få dagar, men det ligger någon slags hatkärlek i det hela. Man vet att man på riktigt plågat sig i en vecka och kan lämna stället med gott samvete. Trots att man inte kan sitta på hårda stolar för det gör alldeles för ont..

No Comments

Post A Comment

femton + 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.