Instagram
 

Latest Posts Boxes

Latest Posts Shortcode

Carefully crafted elements come together into one amazing design.

  • Heeeeej gillar ni nya designen? Det gör jag! Jäklar vad nöjd jag är! Ett stort tack till Susanna för all hjälp, vilken k...

  • Hej trogna läsare. Jag skäms över att vara så seg på att skriva. Det ska inte bli till en vana, skärpning Frida! Med det...

  • Som rubriken lyder, velodrom SM dag1. På morgonen var det sprintkval, vilket innebär ett flygande varv (man tar fart und...

  • Hej där trogna läsare. Var va vi senast? Velodrom-SM tror jag, om jag inte minns fel. Efter bravaderna på banan la jag u...

  • Först och främst, hej! Givetvis är ni också mycket välkomna men nu är jag en bloggare, eller bloggerska? Spännande i vilket fall! Som att börja på en ny skola typ. Syftet med detta lilla projekt är att mina sponsorer ska kunna följa min cykelsatsning under säs...

  • Här kommer en kort sammanfattning om säsongen hittills och statusen just nu. Jag inledde säsongen med ett träningsläger en vecka i Italien med mitt Team Rytger i slutet av mars, samtidigt blommade våren hemma i Sverige och när jag kom hem kunde jag fortsätta c...

  • Då fick jag sommarlov i år också! Trevligt! Jag inleder mitt sommarlov på ett väldigt bra sätt, packar väskan och åker mot Bosön. Jag har nämligen fått chansen att vara med i en ”utmanargrupp” till Topp och Talang- programmet som drivs av Sveriges ...