Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Landat i Italien

Landat i Italien

Idag har varit en lång dag. 07:00 steg jag upp, vinglade runt i huset ett tag innan jag satte mig i bilen mot Stockholm och fortsatte sova. Efter halva vägen tog jag över ratten och körde sedan ner till Arlanda. Väl där väntade en flygresa till Milano och sedan buss till Milano centralstation följt av tåg till Verona. Klockan 19:00 anlände jag till hotellet, ganska trött och sliten. Sedan dess har vi bara myst runt här på hotellet i Garda. Laddat lite för imorgon osv. Det är så mysigt och trevligt att få träffa alla igen! 

   

  Bakat in Ellinor  

No Comments

Post A Comment

fem + 18 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.