Instagram

kundkväll och slutspurt

kundkväll och slutspurt

Igår hade vi kundkväll på Bilmetro i Borlänge, där jag är sponsrad.
Det var en mycket trevlig kväll där Bernt Johansson höll ett föredrag om både träning, hälsa och sin egna karriär. Den som inte fick gåshud måste vara gjord av stål. Det är häftigt att få vara ambassadör för Skoda tillsammans med Bernt, han är en enormt stor inspirationskälla för mig och många fler. Även Skoda cycling team var där och presenterade sitt upplägg inför Vättern, där dem siktar på under 8 h. Även team Ormsalva har en subgrupp som siktar på 7,30 om jag inte säger fel. Det är inte dåligt hörrni. Bör tilläggas att jag inte är med i Ormsalvas subgrupp för Vätternrundan!

Nåväl, det var en inspirerande och kul kväll. Nu rullar tåget vidare och jag spurtar på dom sista dagarna i skolan. Det blev en ganska lång och hård spurt detta. Men jag ser ljuset i tunneln iallafall och det är det viktigaste. Några uppgifter kvar bara.

Foto: Niclas Hagberg, Bilmetro BorlängeDSC_0032ic
DSC_0028

No Comments

Post A Comment

tre + arton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.