Instagram

Gjort något sjukt

Gjort något sjukt

Heeeej! Vet ni vad jag har gjort?

Jag har anmält mig till Öppet Spår med team Ormsalva. Jag ska alltså åka 9 mil skidor, från Sälen till Mora! Hur i hela världen ska detta gå! Men det är alltid kul med en morot i träningen såhär i vintertid och utmaningar gillar jag ju, så det är med en skräckblandad förtjusning som jag ger mig in i detta! Det blir spännande!

Annars händer det inte så mycket, jag tränar på och går i skolan några timmar i veckan. Fick ett vääääldigt luftigt schema den här terminen vilket var välbehövligt tror jag. Mer fokus på varje ämne och kanske någon mer timme över till träning :)))
Kan ni fatta att jag tar studenten i sommar? Det kan inte jag! haha.
Nu ska jag boka lite flygbiljetter så att jag får några cykeltimmar i sommarsol, jag åker nämligen till Spanien några veckor på vårkanten och cyklar.

Höööörs

några underbara vinterbilder i Falun
IMG_3379 IMG_3219

No Comments

Post A Comment

sexton + tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.