Instagram

Flippin’ Burgers, FLIPPIN

Flippin’ Burgers, FLIPPIN

Ja vad händer här då? Jag har skavsår uppe på, under och på bägge sidorna av mina fötter. Detta TROTS att jag går i birkenstock. Aj aj aj, jag som trodde det var "icke-skavsårsgaranti".
Vi har promenerat en hel del jag och Anton. Vi har bestigit gata efter gata, beskådat staden både uppifrån och nerifrån. Jag har även hunnit med några shoppingintervaller och det är bland dom drygaste intervallerna någonsin. Jag blir så TRÖTT av att springa i affärer, jag gillar det men vet inte varför jag suktar efter sittplats och mat hela tiden när jag shoppar?
Nåväl lite kassar fick jag med mig.

Igår kväll drog jag och Anton till Flippin’ Burgers, VILKEN BURGARE!!!!! wow! (Men vilka värdelösa pommes? Konstruktiv kritik – satsa lite extra på dom.)

Ikväll tänkte jag ta en promenad bort till TV-huset och hälsa på mamma, börjar känna mig lite ensam nu efter en dag själv. hehe.

IMG_5611

 

 

IMG_56371

 

No Comments

Post A Comment

3 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.