Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Dublin, Ras na mBan

Dublin, Ras na mBan

Hej kära ni.
Jag har precis landat i Dublin och allt känns bara så jäkla bra! Ska få tävla på internationell mark igen och få spendera en vecka ihop med mitt team! Hur tävlingen sedan går, det visar sig. Jag förväntar mig inget annat än att åtminstone överleva. Det är ett sista krafttag av säsongen 2014, så det finns väl inget att spara på?
Förresten, sa jag att jag råkade boka första klass på flyget? Det var det bästa misstaget jag gjort i hela mitt liv.
Jag har ätit tre frukostar inom loppet av 2 h, det är duktigt.
Här kan ni läsa mer om tävlingen. Tror man ska kunna följa tävlingen på tv, återkommer.

Vill ni höra om tävlingen i Svanesund och Svealandsmästerskapet?
Det kommer en summering.

IMG_1157.JPG

IMG_1161.JPG

IMG_1164-0.JPG

No Comments

Post A Comment

2 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.