Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Velodrom-SM dag 1

Velodrom-SM dag 1

Som rubriken lyder, velodrom SM dag1. På morgonen var det sprintkval, vilket innebär ett flygande varv (man tar fart under två varv och skall förhoppningsvis nå maxfart då man går in på det tredje och sedan hålla den för på sista varvet tas tiden). Jag försov mig en timme eftersom jag inte blivit informerad om schemaändringarna som gjorts, så det var en något stressad och lätt upprörd Frida som anlände till velodromen. Jag var nog mest arg på mig själv. Men jag hann i tid och mosade runt dom där tre varvet. Jag slog inget personbästa och inget banrekord men ack så nära det var. Jag hade bästa tid och gick direkt till final.

Sedan lunchpaus. Jag åkte hem och samlade lite sömntimmar, åt en stadig lunch och hejade fram Calle i Lillehammer.

Återigen på velodromen för att köra 500m tidslopp, eliminering och sprintfinal.
Jag vann alltihop. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om varje lopp, vi var inte så många så det var väl inte så jättedramatiskt.. Jag är superglad, nöjd och jättetrött.
Men det bästa av allt på hela dagen var att få träffa min vän Hampus igen. Det var inte igår!
Imorgon är det dag 2, ja.. Om ni inte förstod det haha. Poänglopp och 2 km förföljelse.
Hörs imorgon då fina vänner.
Bättre och fler bilder kommer förresten.

IMG_2669.JPG

IMG_2671.JPG

No Comments

Post A Comment

2 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.