Instagram

Välkommen Frida -Tack!

Välkommen Frida -Tack!

Först och främst, hej!
Givetvis är ni också mycket välkomna men nu är jag en bloggare, eller bloggerska? Spännande i vilket fall! Som att börja på en ny skola typ. Syftet med detta lilla projekt är att mina sponsorer ska kunna följa min cykelsatsning under säsongen och om det av någon anledning skulle finnas någon mer nyfiken person där ute som vill veta lite mer om hur det går för mig. Den kan förmodligen kännas lite enformig eftersom det blir en hel del cykeltävlingar, mina tankar före, under och efter lopp och förhoppningsvis lite andra event som jag får åka på.

Men då hörs vi snart igen då vänner!

 

976063_534638169935181_1908195136_o

No Comments

Post A Comment

fyra × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.