Instagram

U6 cycletour, häften gjort

U6 cycletour, häften gjort

Tiden går fort när man har roligt! Redan 3 etapper är körda av U6 och endast 3 återstår.
Etapp 1, prolog; jag var inte så taggad så hade svårt att motivera mig uppför backen. Tänkte mest äh jag bryr mig inte, inte min bana. Jag kör på linjeetapperna. Vilket är en vansinnigt dålig tanke och jag VET ju så väl att jag aldrig får tänka så. Men det gjorde jag och så blev jag 22:a också. Grattis. Tack.

Etapp 2, linjelopp 84 km; jag kör ju i team BMS BIRN vilket innebar att vi hade ledartröjan och jag var hjälpryttare. Hämtade in attacker osv, det man gör som trogen hjälpryttare. Vi lyckades bra och behöll ledartröjan efter andra etappen och spurtade in som 10:a. Helt ok.

Etapp 3, linjelopp 93 km; detta lopp går till historien av misärlopp. Regnet öste ner hela loppet, det var kallt och blött. In på andra varvet (av 3) händer något oroväckande i mitt knäveck. Aldrig tidigare upplevt något liknande, det blev värre och värre och kändes som en krampliknande smärta. Jag visste att om det blev värre skulle jag nog bli tvungen att bryta loppet. Men jag bestämde mig för att försöka koppla bort det och bara ta mig in i mål. Jag gjorde det, och blev 8:a. Jag vet fortfarande inte om det är en överansträngning, inflammation eller bara kramp eftersom förhållandena var som de va. Vi får undersöka det.

Nu ska jag och pappa äta BUBBIESAR! Livets grej alltså. Dom finns på coop i Tidaholm, rek rek.

Imorgon är det GP, wopwop. Och vi har både ledartröjan och poängtröjan. hörs då

IMG_5568 IMG_5571

IMG_5566

No Comments

Post A Comment

3 + 20 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.