Instagram

Tröööött fast pigg

Tröööött fast pigg

Heeeeej!
Idag är jag trött, väldigt trött. Jag går inte längre runt hemma, jag smyger runt. Lite hurven och lätt framåtlutad. Borde plugga, borde städa, borde ta tag i diverse mail osv. Men fortsätter bara smyga runt i huset, som i trans.
Ska iallafall gymma snart. Stefans mördarpass väntar.

Igår körde jag ett enormt fint distanspass med Isabelle Söderberg, Magnus Darvell och Jesper Larsson.
4 h skrapade vi ihop i strålande förmiddagssol och på isiga vägar.
Kanske därför jag är så trött idag, mycket möjligt.. Jag fylldes iallafall med massa positiv energi, så istället för att vara helt slut när jag kom hem så var jag bara pigg och glad. Det är grymt att få chansen att träna ihop med så härliga och positiva människor helt enkelt.

En bild på mig under fikastoppet i Gustafs

IMG_3546.JPG

No Comments

Post A Comment

4 + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.