Instagram

Trofee Maarten Wynants

Trofee Maarten Wynants

Trofee Maarten Wynants var UCI-racet som vi körde i söndags. Tävlingen gick ca 1 h från Bryssel och på ett 1-mils varv där vi skulle köra 12 varv = ungefär 12 mil. Temperaturen var riktigt hög och banan var knixig med mängder av kurvor, refuger och smala cykelvägar. Jag hade en riktig skitdag, skål! Redan i starten kändes benen tunga och sega. Jag kämpade och slet men kom aldrig högt upp i klungan, blev kvar i mitten typ där det är missvis med vurpor och oroligheter. Jag tänkte att det kanske skulle släppa och att flytet skulle komma men efter 7 varv gick det inte längre. Det var en sådan dag, aldrig kul. Men det var mitt första UCI-lopp och det var STENHÅRT. Jag hade inte förväntat mig något annat heller men iallafall att kroppen skulle svara relativt bra. Men det gör den nog nästa gång. Häftigt att tävla på den riktigt tuffa nivån iallafall.

Nu är jag tillbaka på hemmaplan och i skolbänken. Dags för sista rycket!

13147692_10208464865733406_3164099480146296716_o

 

1 Comment
  • Jim
    Posted at 17:23h, 10 maj Svara

    Tummen up. Ta nya tag

Post A Comment

6 − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.