Instagram

Tar sommarlov och åker till Bosön

Tar sommarlov och åker till Bosön

Då fick jag sommarlov i år också! Trevligt!
Jag inleder mitt sommarlov på ett väldigt bra sätt, packar väskan och åker mot Bosön. Jag har nämligen fått chansen att vara med i en ”utmanargrupp” till Topp och Talang- programmet som drivs av Sveriges Olympiska Kommittè. Mer om programmet kan du läsa här. Det ska bli väldigt spännande och jag har inte stenkoll på vad som väntar mig. Men att det ska göras styrke, rörelse och vo2 max tester vet jag iallafall, och att det blir ett par möten med diverse olika personer.

Det går även att läsa i tidningen DD idag om hur mina tankar går inför detta och mina förväntningar inför helgen. Det kommer också publiceras en liten film där jag berättar lite om mina OS-drömmar. Men mer om det då!

bild (17)1070031_10151585971987858_1815271671_n
Från ett tidigare OS-sammanhang.

No Comments

Post A Comment

4 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.