Instagram

Stavgång och TC

Återigen ett tag sedan jag skrev.. Det har väl helt enkelt varit en ganska odramatisk tillvaro.
Under gårdagen tog jag och mamma en spontanare upp till Sälen och hälsade på min fina morfar som varit väldigt sjuk, det var skönt att se honom på benen igen! Vi hann även med ett långt löppass på fjället, givetvis är det tävling mellan mig och mamma och jag vann. Tack nu fick jag det sagt och tappade en läsare också.
Vi hann med ett stopp hos familjen Svan också innan vi nådde hemmet.
Och idag då? Stavgång i spöregn på förmiddagen och sedan TC. Jag kände mig riktigt stark på cykeln, det var tur eftersom jag har mitt SOK test inom snar framtid.
Nu ska jag ha möte med min bästa kompis, Magnus Knutsson heter han. Den här killen var sjukt snabb upp, han skulle uppskatta om ni följer honom på instagram och twitter @hannesforsby heter han.IMG_2246IMG_2241Det skedde en allvarlig olycka på testcykeln IMG_2251

No Comments

Post A Comment

15 − 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.