Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Stark och tillfreds

Stark och tillfreds

Hej amigos!
Det blir mest sammanfattningar här på bloggen, men jag har inte riktigt fått rutinen inne och dessvärre inget överdrivet intressant att skriva om heller. Hoppas ni inte lämnar mig för det..

Var är vi nu? Tre dagar till skolstart och en kropp som börjar jobba i rätt riktning. Äntligen! Dom oroväckande värdena har börjat gå åt rätt håll och jag känner mig stark igen. Efter bara några pass har jag kunnat öka belastningen och närmar mig siffrorna jag var på innan detta break. Jag känner att träningen ger resultat direkt!
Jag har de senaste dagarna tagit långa fina turer för mig själv. 4 timmar ensam på dalavägarna går inte av för hackor. Eller som idag, en lång tur med Emil där vi får prata av oss lite. Denna blandning gör mig oerhört glad och tillfreds.
Utan ett mål som VM hade jag nog aldrig varit så motiverad och så mentalt stark.
VM går i Spanien i slutet av september men ingen av oss vet om jag står där på startlinjen. Men jag har en dröm och det är det viktigaste.

Jag tycker förresten fortfarande att det är lite läskigt med blogg, känner mig väldigt blottad trots att jag inte skriver så jättemycket. Det lägger sig nog.

I tidigare inlägg nämndes det att jag bad Pontus om att bli krossad, han fullföljde mitt önskemål med råge. Tack!

IMG_0818.JPG
Höstigt

IMG_0860.JPG

IMG_0850.JPG

Såhär i OS-tider (ungdoms OS i nanjing för tillfället) kastar jag upp en bild från förra årets ungdoms OS i Utrecht. Jädrar vilken fantastisk vecka!

IMG_0878.JPG

No Comments

Post A Comment

sexton − två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.