Instagram

SOK och lägesrapport

SOK och lägesrapport

Hej där.
Livet går verkligen upp och ner. Vissa dagar är helt klart bättre än andra. Att den senaste tiden varit jobbig är inget att sticka under stolen med. Den här bloggen är öppen och personlig, jag tänker inte ljuga och säga att livet alltid är en fest. Det vore opersonligt och dumt. Trots att livet för det mesta är en fest så har det inte varit det just nu. Hastigt och lustigt lämnade en nära anhörig livet på jorden och himlen blev en ängel rikare. Och jag som är en grubblare vill ju gärna vända ut och in på allt och självklart känner man sig tom och ledsen. Så mycket av min energi har gått åt till att fundera och bearbeta en förlust i livet. Men träningen är ju fin på det sättet att man släpper verkligheten för ett ögonblick. Man bara måste fokusera på dom återstående sekunderna när mjölksyran sprutar eller då det viktigaste i världen blir att inte släppa hjulet framför. Sedan kliver man av cykeln eller lämnar gymmet och verkligheten springer ikapp igen. Juste. Ibland känner jag styrka, men ibland känner jag bara orkeslöshet. Det får vara så helt enkelt. Jag accepterar känslan och låter mig inte oroas över det, för jag kan inte påverka det.

För att avsluta ett grått inlägg så måste jag bara berätta om mina och Idas SOK-tester som vi gjorde för någon vecka sedan. Vi dynga dit med rekord i nästan alla styrkemoment och det är nog både vi och SOK mycket nöjda med. Tiden vi lägger ner på träning ger resultat, och såna besked ger en enorm mängd motivation och styrka trots allt inför framtiden.

Kul att ni läser iallafall, god kväll mina damer och herrar. Vi hörs då!

150709_140613_YOCVåg2_tester-124-copy 12622065_10153837095406698_696110403165970972_o-2

No Comments

Post A Comment

ett × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.