Instagram

På ski och mot Örebro

På ski och mot Örebro

Ja nu är det mycket skidor här på bloggen men igår var jag uppe och harvade runt ett par varv på VM-banorna.
Ni som följer mig på Twitter vet att jag hade väldiga problem med utförskörningen och ställde till med en scen där på toppen. Jag blev helt skakis då underlaget var i mitt perspektiv ren is, och mördarbacken utför är kuperad och brant! Så det flög ett par tankar genom huvudet på hur jag skulle lösa detta problem. Ett tag tänkte jag om jag skulle ta av mig skidorna och gå ner, men hur skulle det se ut.. Och det skulle ta alldeles för lång tid. Andra alternativet var att packa ihop och gå hem helt enkelt, men det var ju så jäkla fint uppför och på platten.
Och det sista alternativet var att fälla en tår och sedan kasta mig utför backarna. Så fick det bli.. Och mot alla odds så överlevde jag, tack för det!
Har aldrig varit rädd på något vis när jag åkt utför men helt plötsligt satte det stopp.. Börjar väl bli gammal nu..

Nog om det, idag är jag påväg till Örebro! Jag ska agera ledare för ett helt sjok med barn och ungdomar som cyklar. Jag ska även hålla i en liten föreläsning ihop med Linda. Mer än så vet jag inte, det blir spännande och kul!!

Ha en trevlig helg amigos!

Glad och entusiastisk innan

IMG_3429.JPG
Trött och lite lätt arrogant efteråt

IMG_3437.PNG

IMG_3441.JPG

IMG_3234.JPG

No Comments

Post A Comment

ett × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.