Instagram

Omloop van Borsele (1)

Omloop van Borsele (1)

Wooooooow mina vänner!! Vilken helg! Var ska jag börja? Det har hänt så enormt mycket på så få dagar. Jag har gråtit, skrattat (99% av tiden), varit nervös, arg osv. Ja ni förstår. Jag ska försöka få ner mina känslor och upplevelser här i dagboken. 
Jag börjar först och främst med att jag har kört i det danska landslaget under denna helg. Jag fick en förfrågan från dom om jag ville köra för dom och självklart såg jag det som en möjlighet för mig att få komma ut och köra dom allra vassaste tävlingarna. Så i samråd med det svenska cykelförbundet och efter att ha bläddrat igenom hela regelverket så fick jag klartecken. Jag har inget danskt blod och är inte dansk medborgare. Så nu vet inte. Ni förstår att jag har fått svara på denna frågan ett kopiöst antal gånger. Jag är inte heller någon landsförrädare, detta var en möjlighet för mig. Nog om det. 

Redan på onsdag flög jag ner till Sigge i Malmö och sov hos henne. 06:00 på torsdag morgon till Köpenhamn och mötte upp Tina och Kenneth Dideriksen och vår fantastiske mekaniker Frank. Och lite senare på vägen anslöt också Pernille, Simone och Trine. Resan ner tog ungefär 13 timmar. Kan inte fatta att jag satt still så länge! Varför har jag skrivit så långt om bara resan? Livets sämsta bloggare. 
Etapp 1: 13 km tempo. 

Jag har försökt förklara att jag inte riktigt är en tempoåkare längre. Den egenskapen har jag bytt ut mot massvis med andra bra, som t.ex. att jag blivit mycket bättre på att spurta. 

Eftersom jag flög fick jag inte med någon tempocykel så jag körde med linjebike och dischjul. Jag hade ganska bra flyt och hyfsat tryck. Inga pangben och ingen pangtid. Men en bra genomkörare helt enkelt. Pernille vann tempot och Simone blev 6:a. Jäkla maskiner mina lagkamrater! Detta innebar då också att vi hade ledartröjan inför lördagens linje. Mer om det i nästa inlägg! 

   
href=”http://media.fridaknutsson.com/2015/08/IMG_4681-0.jpg”>     

            

No Comments

Post A Comment

17 − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.