Instagram

Klar för VM

Klar för VM

Hej där.
Har jag berättat att jag åker på VM om 1 vecka? Nej det har jag nog inte gjort..
Den 16:e flyger jag över till USA för att köra både tempot och linjet på VM. Jag är hur taggad och motiverad som helst inför detta.
Just nu ligger jag i hårdträning och gör mitt yttersta för att spetsa formen så gott jag kan.
Idag har jag kört velodrom och det var riktigt kul faktiskt, varit lite skeptisk till den där rondellen men det har jag grävt ner nu. Ser fram emot vintern där inne, men först VM.
Jag vet inte riktigt vad mer jag ska berätta, jag låter er följa min förberedelse detaljrikt här och även dagarna i USA. Därför kommer det bli ett inlägg nästan varje dag, kul va? Ibland överraskar jag.

Juste, i helgen körde jag Tre Berg GP och Gran fondot. På GP:t körde jag i elitklassen och vann, jag hade en fin känsla i kroppen och tyckte att jag var ganska offensiv. Försöker se det mesta som bra träning just nu, därför körde jag också det 18 mil långa gran fondot dagen efter. Jag startade med herreliten och tänkte att ja men några mil ska jag nog kunna gömma mig mitt i klungan och hänga med, men ack så fel jag hade haha. Kan inte sluta skratta åt hur regelrätt avställd jag blev efter 1 mil, elitåkarna satte mig på plats i den hårda kantvinden. Ska aldrig mer tro att jag är något i den klungan, haha. Men jag harvade på i någon mellanklunga och avverkade dom mil jag skulle avverka.
Tack för mig, hörs imorgon dååå

Stjäl några bilder ifrån Swecycling och Ellinor Frendin:
11053628_1073799382661019_6098744374083799075_o img_1707 img_1715 img_1724img_1744img_1774
img_1805

No Comments

Post A Comment

fyra × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.