Instagram

Kaooooooos och seger

Kaooooooos och seger

FullSizeRender-2

Var ska vi börja? Att vi sov i bilen eller att jag vann European Assen Tour? Haha

Vi börjar med Assen, JAG VANN! Hur lustigt och överraskande var inte det? wow alltså!
Det känns bara så himla underbart att jag är frisk och att jag får visa för mig själv, mina sponsorer och dom som tror på mig att jag verkligen kan! Jag tränar och sliter hela vintrarna för att nå hit, och högre. Jag är så nöjd över mig själv och att jag lyckas där jag vill lyckas.
Jag vann 3 etapper, kom 2:a på 2 etapper och 4:a på en. Jag hade nog aldrig kunnat göra det så mycket bättre. Jag vann med 30 sekunder över Susanne. Idag njuter jag! Imorgon börjar jag fokusera på EM. Man får inte njuta allt för länge i den här sporten 😉

Eftersom prisutdelningen var väldigt sent på eftermiddagen så blev hemresan väldigt sen också. Kl 18 lämnade vi Assen i Holland och fick sedan köa länge till färjan i Puttgarden. Kl 02 var vi i Köpenhamn och hade inte bokat något hotell och ALLA hotell i hela stan var fulla. Även i Malmö och Lund. Detta innebar att vi fick sova i bilen. Haha asså förstår ni, vi satt och sov. 3 st i baksätet trängdes vi. Som ni förstår så blev det lite si sådär med sömnen men nu har jag och Selma hoppat av på hotellet i Borås där vi ska stanna tills imorgon då resan fortsätter till Stockholm-Estland och EM.

Nu ska jag sova ikapp lite. Hörs.

Kolla in DENNA artikel i Dalarnas tidningar! 

Och DETTA klipp i SVT Dalarna:

 

IMG_6074

IMG_6073IMG_6108-800x600IMG_6133

 

No Comments

Post A Comment

3 + 20 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.