Instagram

GOTT NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR

2014 har varit ett fantastiskt år på många sätt! Jag har sett så många platser, nått mål jag tidigare satt, utvecklats på många plan och träffat så mycket nya människor. Jag har lärt mig så oerhört mycket eftersom jag klarat mig mycket på egen hand. Jag har rest helt ensam i världen och tagit ett enormt mycket större ansvar än tidigare.
Men självklart har jag klivit på minor. Att från sängen se sommaren och en stor del av min cykelsäsong passera var inte vad jag hade hoppats eller räknat med. Men jag har vänt på det hela och tagit med mig det positiva och utvärderat vad jag kan förändra för att detta inte ska ske igen.
Och kanske är det just de som hjälper mig att nå mina allra högsta mål i framtiden? Jag hoppas och tror det, och det är väl huvudsaken.

Hoppas ni kära läsare haft ett underbart år och givetvis att det kommande året 2015 (!!!) blir minst lika bra eller ännu bättre!

Nu börjar en tid som är fullspäckad för mig. Det är läger och samlingar överallt varje helg och även skola. Men snart åker jag till Mallis och sedan Italien. Ja jag har mycket kul och spännande framför mig!

Återigen ett gott nytt år och tack för att ni läser och stöttar. Tack familj, vänner och sponsorer som gör min satsning möjlig!

IMG_3303.JPG

IMG_3302.JPG

IMG_3305.JPG

IMG_3311.JPG

IMG_2970.JPG

IMG_3161.JPG

IMG_2367.JPG

IMG_2967.JPG

No Comments

Post A Comment

17 − 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.