Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Gjort något sjukt

Gjort något sjukt

Heeeej! Vet ni vad jag har gjort?

Jag har anmält mig till Öppet Spår med team Ormsalva. Jag ska alltså åka 9 mil skidor, från Sälen till Mora! Hur i hela världen ska detta gå! Men det är alltid kul med en morot i träningen såhär i vintertid och utmaningar gillar jag ju, så det är med en skräckblandad förtjusning som jag ger mig in i detta! Det blir spännande!

Annars händer det inte så mycket, jag tränar på och går i skolan några timmar i veckan. Fick ett vääääldigt luftigt schema den här terminen vilket var välbehövligt tror jag. Mer fokus på varje ämne och kanske någon mer timme över till träning :)))
Kan ni fatta att jag tar studenten i sommar? Det kan inte jag! haha.
Nu ska jag boka lite flygbiljetter så att jag får några cykeltimmar i sommarsol, jag åker nämligen till Spanien några veckor på vårkanten och cyklar.

Höööörs

några underbara vinterbilder i Falun
IMG_3379 IMG_3219

No Comments

Post A Comment

2 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.