Instagram

Etapp 2

Etapp 2

Idag var det dags för den ökända monsteretappen, skämt åsido men 12 mil skulle avverkas på en kuperad bana längst Irlands västkust. Både vind och berg skulle bli avgörande faktorer idag.
Jag har aldrig tävlat såhär långt och kände en viss ångest då vi rullade iväg och jag visste hur låååångt och hårt det skulle bli. Jag hade helt rätt, det blev slitigt som sjutton. Klungan splittrades lite då och då på dom kuperade partierna men en del anslöt till tätgruppen senare. Jag hade det tufft uppför idag men tack och lov bättre tryck på slätan. Inför spurten var vi ca 40 i tätgruppen och det blev trångt. Det slogs och det skreks, men väl på upploppet hittade jag en fin lucka och kunde spurta in på en andra plats, och blev också bästa U23. Det var himla roligt på många sätt. Känns skönt att få avsluta säsongen med en riktigt fin placering och känsla.
Nu har jag ledartröjan i U23 och ligger 3a totalt i seniorklassen. Jag är så nöjd och glad! Hur det går fortsättningsvis återstår att se, men resten är bara bonus!

IMG_1183.JPG

IMG_1185.JPG
Startområdet var inte så pjåkigt, Loop Head

IMG_1178.JPG

No Comments

Post A Comment

9 + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.