Instagram

En annan värld

En annan värld

Det är så lustigt när man är iväg såhär, eller det kanske alltid känns så när man är utomlands? Men det känns som om man lever i en helt annan värld. Det är först när jag går in på sociala medier och ser bilder hemifrån som det slår mig ”ja juste, det är så det ser ut där och det är så livet rullar där hemma”. Det är liksom helt olika känslor man har hemma och borta. Jag ska erkänna att jag är läskigt hemmakär och längtar alltid hem när jag är borta. Sen när jag kommer hem ångrar jag mig. Haha

Idag dog jag. Stendog också. Om jag sa att det var långt igår så var det inget emot dagens pass. Men det är precis det här jag behöver. Kriga och kriga, snora och dregla, spotta och svära över dåliga ben. Det kommer bli toppen det här!

Den här mannen bidrar starkt till min hemlängtan

No Comments

Post A Comment

arton − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.