Instagram

Dalacupen

Dalacupen

Igår var det näst sista deltävlingen i Dalacupen. Varvet var runt Svärdsjön via Linghed och Böle. 2 varv för damer och 4 för herrar.
Hur formen var hade jag absolut ingen aning om, första ”tävlingen” på många veckor så jag var lite smått nervös innan start men väldigt taggad.
Vi rullade igång i ett bra tempo och jag kände att jag var ganska pigg. Det var lite attacker hit och dit och på andra varvet gjorde jag en fartökning. Mer för att hålla farten uppe i klungan men fick en lucka och körde. Jag fick senare med mig Preben och vi körde in Henke Jansson som var loss. Vi tre fick ett bra samarbete och passerade varvningen vilket betydde att jag vann damklassen men jag fortsatte köra och Henrik Öijer anslöt. Där började flickbenen krokna lite och jag bestämde mig för att gå bak i klungan igen. Där jag satt med resterande två varv och på upploppet punkterade jag givetvis..

Men formen känns helt grym. Jag trodde aldrig jag skulle vara på den här nivån redan. Trots punkteringen var jag så oerhört glad efter racet. Det känns som en jätteseger att jag svarat på träningen och är där uppe igen!

Dalacupen är ett fenomenalt träningstillfälle och ger allt man behöver, inte minst fart och teknik i klunga. Det är grymt att få köra mot herreliten! Stort tack till Henrik Öijer för ditt arrangemang!

Snor lite bilder från Henrik Öijer också.

IMG_0916.JPG

IMG_0915.JPG

No Comments

Post A Comment

11 + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.