Instagram

Bryssel next up

Bryssel next up

Heeeej, hur mår ni?
Jag är aningen stressad för tillfället då jag har cirka veckor kvar i skolan innan studenten. Och det är mycket som ska hinnas med under dessa fem veckor om ni förstår. Men jag försöker lappa ihop det och pussla så gott det går med både träning och plugg. Jag blev dock tvungen att ställa in helgens tävling för att göra ett pluggryck innan jag på onsdag flyger ner till Bryssel med landslaget för att tävla på torsdagen och för att köra UCI-loppet Trofee Maarten Wynants på söndagen. Det blir riktigt kul och jag får ta det för vad det är. Det är ett läroår och jag försöker att inte ha några förväntningar på mig, det blir spännande och kul iallafall.

Nu ska jag återgå till fysiken, woho. Ett litet livstecken iallafall 🙂
DSC_0091IMG_6987

2 Comments
  • Jim
    Posted at 18:18h, 30 april Svara

    Håll i. Vila får du göra sen.

  • Tore
    Posted at 07:52h, 02 maj Svara

    🙂

Post A Comment

14 − elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.