Instagram

Small Image With Sidebar

åååååå hej. Det blev ett långt break här, kom liksom lite ur gängorna. Det har varit väldigt fullt upp periodvis, och ganska lugnt andra perioder också men för att ta det i kronologisk ordning så tror jag att studenten stod för dörren alldeles efter senaste inlägget. Det...

Igår hade vi kundkväll på Bilmetro i Borlänge, där jag är sponsrad. Det var en mycket trevlig kväll där Bernt Johansson höll ett föredrag om både träning, hälsa och sin egna karriär. Den som inte fick gåshud måste vara gjord av stål. Det är häftigt att...

Hej där. Då var säsongspremiären gjord och även den internationella premiären i elitklungan. Hur gick det då? Jag var både nervös, förväntansfull och avslappnad inför start. Hade ingen aning om vad jag väntade men antog att det skulle bli ett hårt race. Och jag hade rätt. 12...

Heeeej, hur mår ni? Jag är aningen stressad för tillfället då jag har cirka veckor kvar i skolan innan studenten. Och det är mycket som ska hinnas med under dessa fem veckor om ni förstår. Men jag försöker lappa ihop det och pussla så gott det...