Instagram

Återuppstår och PODCAST

Återuppstår och PODCAST

Hej! Dags att dra igång här igen, det har varit lite stiltje här på hemsidan ett tag men nu är det slut på det.
Anledningarna har varit många men det är inget vi behöver grotta ner oss i nu ju.
I skrivandets stund befinner jag mig på en balkong i ett soligt och varmt Alcudia, Spanien, där jag är på träningsläger med Team Ormsalva. Vi har varit här sedan i söndags och stannar en vecka, vädret är helt underbart och träningarna går mycket bra. Det blir en hel del timmar på cykeln, och igår spårade det väl kanske ur lite. Kl 09:30 åkte vi hemifrån och kom tillbaka vid 19:00 efter att ha bestigit Soller, Puig Major och Sa Calobra. Så resten av kvällen var mer som en dimma, nästan tendens till minnesluckor. Ibland blir det sådär, det får inte bli varje dag men lite spännande är det att tänja på gränserna också. Idag har vi lite av en vilodag och bara lite rull på schemat så det passade perfekt.

Men vad har hänt sedan sist? Jo jag tänkte att om ni vill få lite bättre koll på vad jag gör nu och lite vem jag är så kan ni lyssna på den här podcasten. Det är en podd av Jon Norberg som jag spelade in för någon vecka sedan, där vi pratar om hur min vardag ser ut, vilka mål jag har och hur jag ska ta mig dit samt lite annat smått och gott.

Jag tänkte att vi börjar här, och så hörs vi när jag kommit tillbaka från Spanien och resumerar lite mer av resan och det som hänt.
Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna:


Har numera insett är jag inte är av det längsta slaget…No Comments

Post A Comment

nio + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.