Instagram

Återuppstår och beskriver djupet

Återuppstår och beskriver djupet

Kära vänner, förlåt förlåt förlåt.
Jag avskyr att jag inte prioriterat bloggen, jag är för lat helt enkelt. Lika bra att vara ärlig.
Tro det eller ej men jag har ett gäng fina läsare och jag skäms över att jag aldrig skriver. Ni undrar kanske om flyget störtat påväg hem från Irland?
Då kan jag iallafall svara nej på den frågan. Tack och lov.

Det har varit ett par veckor med blandade känslor, tonårskrisen? Den kanske har nått mig. Det smyger sig fram ett gäng stora tankar i huvudet om vad jag egentligen vill göra med framtiden, hur jag vill vara, i vilken omgivning och en ständig analys av hur jag mår.
Ja det är svårt att förklara, hittills har allt bara gått som en dans, varit perfekt upplagt för mig och jag har inte stött på några större hinder i min tillvaro. Men med åldern infinner det sig en hel del främmande situationer och framför allt känslor.
Just nu känns det lite som om jag befinner mig i en mycket diffus röra med en stark vilja i en för begränsad vardag.
Rörigt för er, lika rörigt för mig.

Nog om det. Det jag gör nu för tiden är att äta, sova, köra tc (förtydligar testcykel), plugga lite, spela golf, köra tc igen och äta lite mer. Jag har nämligen ett VO2max-test med olympiska kommittén nästa vecka, därför håller jag igång buggarna lite.

Hörs inom kort, håll utkik

Slår ett slag för framtiden

 

IMG_1323.JPG

IMG_1393.JPG

No Comments

Post A Comment

14 − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.