Instagram

Är så långt ifrån

Är så långt ifrån

Får jag säga äntligen? Ja det får jag med tanke på omständigheterna. Äntligen är jag hemma igen. Nu kan jag ta hand om mig, bli ompysslad och använda tiden till att verkligen bli frisk.
Det har varit några tuffa dygn det senaste, att resa en hel dag ensam och sjuk tar på krafterna. Och som om det inte vore nog så blev jag hastigt och lustigt allergisk mot min hostmedicin inatt och fick kramp i gallväggarna, vilket gör något så fruktansvärt ont.
Akut till läkare och en rejäl undersökning. Det var bra, det behövde jag. Nu är det bara stenhård vila och det har jag respekt för. När jag varit såhär låg och nere har jag inte ens varit sugen på att cykla. Cyklingen ligger så långt ifrån det stadie jag befinner mig i just nu. Jag hoppas jag blir piggare snart.

Adios / negativa bloggen

No Comments

Post A Comment

16 − tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.